9 jun: centrale training

Op zaterdag 9 juni 2018 organiseert SOGO BUDO weer een centrale training voor de disciplines Kobudo, Ju-Jutsu (Yoseikan) en Karate. De training is bij Budo Academy Physical in Ede (Vening Meineszstraat 7) en is toegankelijk voor alle graden.

Om de kwaliteit van bewegen te ontwikkelen en te waarborgen organiseren we een aantal keer per jaar centrale trainingen voor alle disciplines en alle graden. Soms trainen alle disciplines afzonderlijk, maar dit maal komen de disciplines in carousel vorm voorbij. Dat betekent dat je alle drie de trainingen kunt volgen. Op de centrale trainingen zal de all-round visie van waaruit gewerkt wordt steeds nadrukkelijk toegelicht worden. Doordat alle disciplines vanuit eenzelfde visie gedoceerd worden, werkt dit verhelderend, verbredend en verdiepend. Door op deze manier met elkaar te trainen en kennis en kunde uit te wisselen, kunnen we landelijke het niveau verbeteren.

Per discipline wordt er 40 minuten getraind onder leiding van verschillende docenten:
Kobudo - Mario Nooijen
Ju-Jutsu (Yoseikan) - Marco Querreveld
Karate - John de Boer

De training is gratis voor leden en kost € 15,- voor niet-leden. Opgeven vooraf is niet nodig.

7 jul: Landelijke examens voor 1e kyu en hoger

Binnen SOGO BUDO worden de examens voor 1e kyu en hoger voor alle disciplines 2x per jaar landelijk afgenomen. Dit maal is dat op zaterdag 7 juli van 11:00-14:00 in de Sogo Budo Hombu dojo in Ede (Vening Meineszstraat 7). Familie en vrienden zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om te komen kijken. 

Sogo Budo adviseert mogelijke kandidaten om in de periode voor het examen aan zoveel mogelijk centrale trainingen deel te nemen. Inschrijven is mogelijk via een online inschrijfformulier. De inschrijving sluit twee weken voor het examen. De kosten voor het examen bedragen:

  • € 20,- voor 1e kyu
  • € 50,- voor 1e of 2e dan
  • € 65,- voor 3e dan en hoger
  • € 25,- voor een herexamen 

 De examen eisen per discipline en de procedure rondom het examen zijn te vinden onder het menu Activiteiten.