29 okt: Jeugd wedstrijden Ju-Jutsu

Op zondag 29 oktober zijn er Ju-Jutsu wedstrijden voor de jeugd. De wedstrijden worden gehouden bij Budocentrum Junansei in Voorschoten (Multatulilaan 92). Aan deze wedstrijden kunnen kinderen van verschillende sportscholen uit het hele land deelnemen. Er wordt zoveel mogelijk geprobeerd om de deelnemers in te delen op gewicht, leeftijd en ervaring. De kosten voor deelname bedragen € 5,-  Inschrijven voor de wedstrijden kan per mail via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Dit maal staan het stokgevecht centraal. Er zijn wedstrijden met korte en lange stokken. Meer info volgt binnenkort.

Alle kinderen hebben voldoende technieken geoefend tijdens de lessen, dus alle kinderen kunnen deelnemen. Hoe meer kinderen er zijn, deste beter kunnen we

4 nov: Jeugd wedstrijden Karate en Ju-Jutsu

Op zaterdag 4 november zijn er wedstrijden jeugd Ju-Jutsu en Karate bij Budo Academy Physcial in Ede, (Vening Meineszstraat 7).

Ju-Jutsu wedstrijden concentreren zich dit maal op het grondgevecht, het Ne Waza.

De Karate wedstrijden zijn Kumite.

De weging is van 10.30-11.00, aansluitend zijn de wedstrijden en rond 14.00 is het afgelopen. De kosten voor deelname zijn € 6,-.

Er wordt zoveel mogelijk geprobeerd om de deelnemers in te delen op gewicht, leeftijd en ervaring. Hoe meer kinderen er zijn, deste beter kunnen we iedereen indelen in een geschikte poule. Geef je dus snel op via je docent of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

12 nov: Black Belt training Yoseikan Ju-Jutsu

Op zondag 12 november is er van 10.00-12.00 uur een training speciaal voor zwarte band houders Yoseikan Ju-Jutsu.

De training wordt gegeven door Edgar Kruyning bij Budo Academy Physical, Vening Meineszstraat 7 in Ede. Aan de training zijn geen extra kosten verbonden.

 

Aansluitend is er ook een training voor zwarte band houders Yoseikan Aikido.

2 dec: Centrale training

Op zaterdag 2 december 2017 organiseert SOGO BUDO weer een centrale training voor de disciplines Ju-Jutsu (Yoseikan), Kobudo, Karate en BJJ. De training is bij Budo Academy Physical in Ede (Vening Meineszstraat 7, 6717 AJ, Ede) en is toegankelijk voor alle graden. De training is bedoeld voor de disciplines Kobudo, Karate, BJJ en Yoseikan Ju-Jutsu. Er wordt in twee zalen tegelijk getraind.

Om de kwaliteit van bewegen te ontwikkelen en te waarborgen organiseren we tenminste 4x per jaar centrale trainingen voor alle disciplines en alle graden. Binnen Sogo Budo hebben we de kwaliteit van bewegen hoog in het vaandel staan. Deze kwaliteit wordt natuurlijk ontwikkeld door de trainingen in de eigen dojo. Daarnaast is het belangrijk om landelijk een duidelijke en heldere lijn neer te zetten. Op de centrale trainingen zal de all-round visie van waaruit gewerkt wordt steeds nadrukkelijk toegelicht worden.

 
Doordat alle disciplines vanuit eenzelfde visie gedoceerd worden, dan werkt dit verhelderend, verbredend en verdiepend. Door op deze manier met elkaar te trainen en kennis en kunde uit te wisselen, kunnen we landelijke het niveau verbeteren. De training is gratis voor leden en kost € 15,- voor niet-leden. Opgeven vooraf is niet nodig.

16 dec: Landelijke examens voor 1e kyu en hoger

Binnen SOGO BUDO worden de examens voor 1e kyu en hoger voor alle disciplines 2x per jaar landelijk afgenomen. Dit maal is dat op zaterdag 16 december van 11:00-14:00 in de Sogo Budo Hombu dojo in Ede (Vening Meineszstraat 7). Familie en vrienden zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om te komen kijken. 

Sogo Budo adviseert mogelijke kandidaten om in de periode voor het examen aan zoveel mogelijk centrale trainingen deel te nemen. Inschrijven is mogelijk via een online inschrijfformulier. De inschrijving sluit twee weken voor het examen. De kosten voor het examen bedragen:

  • € 20,- voor 1e kyu
  • € 50,- voor 1e of 2e dan
  • € 65,- voor 3e dan en hoger
  • € 25,- voor een herexamen 

 De examen eisen per discipline en de procedure rondom het examen zijn te vinden onder het menu Activiteiten.

Page 1 of 2